NEXT verhuurt horecaruimte Merwehoofd te Papendrecht.


27 augustus 2015 - NEXT Real Estate heeft een 10-jarige overeenkomst afgesloten voor 630 m² bvo aan de Slobbengorsweg 149 te Papendrecht. Adhoc horecamakelaars adviseerde NEXT bij deze transactie. Het pand met horeca-bestemming is gelegen op een unieke locatie nabij het kruispunt van de rivieren Oude Maas, Beneden-Merwede en Noord met een schitterend uitzicht op Dordrecht, ook wel bekend als het Merwehoofd.

De huurovereenkomst is gesloten met twee Papendrechtse ondernemers, Arjan Kuipers en Mark van den Berg, die ruime horeca-ervaring hebben opgedaan in diverse toprestaurants en horecascholen in Nederland. Zij zullen hier hun Restaurant & Wijnlounge De Ertepeller vestigen.

Na de casco-ruimte afgebouwd en van een strak design voorzien te hebben, verwachten de jonge ondernemers in februari 2016 de deuren te kunnen openen voor hun gasten.

Arjan en Mark vinden dat de markt in Papendrecht klaar is voor een nieuw en hoogwaardig horeca concept. Hun ambitie is om hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden te worden. Het doel is om met een gedreven en ervaren team hun passie en visie over gastronomie over te brengen op hun gasten. Dit door middel van de mooiste wijn-/spijscombinaties en oprechte gastvrijheid.

 

Delen op social media