Windenergie van Essent helpt VORM-bedrijven bij verder verduurzamen bedrijfsactiviteiten


6 december 2016 - Door windenergie te leveren aan VORM, helpt Essent de ontwikkelende bouwer om haar bedrijfsvoering te verduurzamen. VORM neemt voldoende windenergie af om alle bouwplaatsen en de complexen van NEXT Real Estate, zusteronderneming van VORM, te voorzien van duurzaam opgewekte energie. “Bij VORM is duurzaamheidsdenken onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering” aldus Cora Jongenotter, MVO-manager bij VORM. “We geven hier nog sterkere invulling aan nu we gebruikmaken van windenergie. Het kenmerkt hoe wij onze plaats in de maatschappij en onze verantwoordelijkheid als bouwer zien.”

Windenergie conform CO2-Prestatieladder

Voor VORM is het belangrijk om te kiezen voor duurzaam opgewekte energie. Door voor twaalf complexen en alle bouwlocaties windenergie af te nemen, voldoet zij  aan een van de eisen van de CO2 prestatieladder. Dit is een certificeerbaar MVO-instrument dat er aan bij kan dragen dat VORM bij aanbestedingen wordt beloond.

Duurzame & moderne energiediensten
Essent helpt steeds meer klanten bij het verduurzamen van hun energiehuishouden en deze te optimaliseren. Nu zij onderdeel is van innogy stuurt zij met name op het aanbieden van duurzame, moderne energiediensten aan de consumenten en zakelijke markt. Essent is dan ook trots dat zij VORM mag ondersteunen in het verduurzamen van haar activiteiten.

Delen op social media