Over ons

NEXT REAL ESTATE B.V. is het vastgoedbedrijf van SHAPE Capital B.V. NEXT exploiteert winkelvastgoed, horecaruimten, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed.

Over ons

Over ons

NEXT Real Estate BV is het vastgoedbedrijf van de VORM bedrijven. NEXT exploiteert  winkelvastgoed, horecaruimten, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed. De verhuuropbrengsten hiervan zorgen voor een stabiele operationele cashflow. De portefeuille omvat “Triple A” vastgoed, maar ook enkele objecten bedoeld voor herontwikkeling of transformatie.

Commercieel beheer

NEXT zorgt door intensief beheer voor een optimale opbrengst uit de portefeuille. Er is persoonlijk contact met de meeste huurders, zonder de zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Hierdoor wordt tijdig geanticipeerd op wensen en veranderingen aan de kant van de huurder. Door gebruik te maken van het eigen netwerk verhuurt NEXT veelal zelf eventueel vrijkomende ruimten.

Technisch beheer

Het technisch beheer en onderhoud doet NEXT zelf, met behulp van de bij VORM aanwezige technische expertise. Doordat, bij objecten die VORM zelf gebouwd/ontwikkeld heeft, de lijnen kort zijn kunnen technische zaken snel afgehandeld worden.

Administratief beheer

Dit gebeurt met grote zorgvuldigheid in eigen huis. Zo eisen huurders in toenemende mate een snelle en correcte servicekostenafrekening en huurindexering. Een eigen administratief aanspreekpunt is daarbij een must. NEXT heeft middels een Real Estate Management Systeem de objectadministratie goed op orde.

Asset management

Als het gaat om aankoop/verkoop van objecten zijn bij NEXT de lijnen kort, waardoor er snel kan worden besloten. NEXT kiest bij aankoop voor dat vastgoed, waarbij meerwaarde kan worden gecreëerd door (her)ontwikkeling dan wel bouwvolume.

Op zoek naar mogelijkheden?